Süresiz Çalışma İzni Danışmanlığı

Türkiye'ye VIP Salondan Giriş Yapın

Süresiz Çalışma İzni Danışmanlığı

Türkiye’nin taraf olduğu ikili veya çok taraflı sözleşmelerde aksi belirtilmediği sürece, Türkiye’de en az 8 yıl kesintisiz ve yasal olarak ikamet eden ve en az 6 yıl yasal olarak çalışmış yabancılara süresiz çalışma izni verilebilir.

İç piyasadaki durum ve çalışma hayatındaki gelişmeler dikkate alınmadan, herhangi bir işletme, meslek ya da coğrafi alan sınırı olmadan yabancılara süresiz çalışma izni verilebilir.

Danışmanla Görüş

VIPTurkishPass olarak, deneyimli uzmanlarımızla sizlere bu süreçlerde yardımcı olmak istiyoruz.

VIPTurkishPass Yönetim Ekibi

Bünyamin ESEN Kimdir?

Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu’nda on yılı aşkın süredir Sosyal Güvenlik Denetmenliği tecrübesi bulunmaktadır.

Bünyamin ESEN
Yönetici Ortak
Devamı »
Akın ATALAY

2014-2018 yılları arasında dört yılı aşkın bir süre MÜSIAD genel merkezde sektör kurullarında çalışmıştır. 2018-2019 yılları arasında Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Özel Kalem Müdür yardımcılığı görevini yürütmüştür.

Akın ATALAY
Genel Müdür
Devamı »

İran’ın en büyük pimapen markalarından biri olan Dr. Win’in sahibidir.

Fatih ÇAYABATMAZ
VipTurkishPass ™ İran Kurucusu
Devamı »

Belirli Süreli İş Sözleşmesinin Yenilenmesi

Yabancının en az 8 yıl yasal ve kesintisiz olarak Türkiye’de ikamete etme şartı değerlendirilirken öğrenim süresi dikkate alınmaz. Buna karşın yabancının beraberinde Türkiye’ye gelen ve ülkede ikamet eden eş ve çocuklarının öğrenim süresi ikamet süresi olarak değerlendirilir.

Yabancının Türkiye’de en az 6 yıl yasal olarak çalışmış olduğunu kanıtlaması için ilgili kurumlardan belge sunması gerekir. Bu belge, süresiz çalışma izni başvuru yapılırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na sunulur.

Süresiz çalışma izni almış bir yabancı, iş yerinin ya da iş yeri adresinin değişmesi halinde bu durumu maksimum 15 gün içinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bildirmelidir.

 Sıcak Para Yatırımı Yoluyla Vatandaşlık